Adnan Oktar azt mondja, hogy…

 

Adnan Oktar azt mondja, hogy... 2016. Május 9. > Tovább> Tovább

Allah, az iszlámot olyannak teremtette, ami megfelel a mi természetünknek. A bigottak megváltoztatták az iszlámot, más vallást csináltak belőle. Társító vallássá alakították. Amit az emberek most látnak, az nem iszlám. Az iszlám az, amiről mi beszélünk, mert az teljes mértékben a Koránon alapszik.

2016. Március 21> Tovább

A jelenleg ismert, tipikus iszlám felfogásban az igénytelenséget helyezik előtérbe, mivel a színvonalasságot nem sikerül megvalósítaniuk. Egyfajta „egy falat étel meg egy köntös” életfilozófiát tesznek meg követendőnek.
A jelenleg ismert, tipikus iszlám felfogásban az igénytelenséget helyezik előtérbe, mivel a színvonalasságot nem sikerül megvalósítaniuk. Egyfajta „egy falat étel meg egy köntös” életfilozófiát tesznek meg követendőnek.

Adnan Oktar azt mondja, hogy… 2015. Május 7.> Tovább

Allah azt akarja, hogy ez a világ szép és díszes legyen. Bámulatosan feldíszíti a világunkat. A bigottak viszont azt akarják, hogy legyen sötétség. Ne nyúljatok Allah díszeihez! Ne vegyétek a bátorságot arra, hogy szétszórjátok Allah díszeit! Nektek a legszebb formában kellene megmutatnotok mindazt, amit Allah szépre teremtett.

Adnan Oktar azt mondja, hogy… 2015. Május 5.> Tovább

A bigottak korlátozott rendszerükkel az iszlámot az egész világon lejáratták. Ki akarják oltani az iszlám ragyogását. Akasztás, csonkítás, verés, a nők megalázása, a nők „félemberek”, tilos a zene, tilos a kép, tilos a művészet, semmi jámborság, semmi szépség, semmi szeretet, tilos ez, tilos az. Megőrültetek ti? Olyanok, mint akiknek a Pokol hiányzik. Az iszlámban ilyen nincsen!

Adnan Oktar azt mondja, hogy… 2015. Május 2.> Tovább

Ha te a Koránt követed, nem mondhatod a zenére, hogy tilos, nem mondhatod a festményre, a szoborra, a nevetésre, a szórakozásra, hogy tilos. De ha bigott, korlátozott szokásrendszer tagja vagy, akkor tilos a zene, tilos a festmény, a kép, tilos a szobor.

Adnan Oktar azt mondja, hogy… 2016. Január 24.> Tovább

A bigottság, ha utat engedünk neki, rohamosan tör előre. Nagyon nagyon veszélyes. Az államnak e tekintetben nagyon határozott politikához kell folyamodnia. Modern államszerkezetre, a művészetekhez való modern hozzáállásra, modern gondolkodásmód terjesztésére van szükség. Vagyis az iszlámot modern értelemben véve kell gyakorolni. Hogyan modern értelemben? Úgy, ahogyan a szahabék (a Próféta kortársai) idejében tették.
A honlapról | Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | RSS Feed
A honlapon talaláható összes dokumentum szerzői jog megfizetése nélkül másolható, nyomtatható és sokszorosítható, amennyiben a honlapot forrásként tüntetik fel.
(c) All publication rights of the personal photos of Mr. Adnan Oktar that are present in our website and in all other Harun Yahya works belong to Global Publication Ltd. Co. They cannot be used or published without prior consent even if used partially.
© 1994 Harun Yahya. www.harunyahya.com
page_top