Adnan Oktar azt mondja, hogy…

 

2015. Május 5.> Tovább

A nőkre nagy hatással van, ha valaki értelmes és hívő. Ezt keresi a nő a férfiban, és ezt keresi a férfi a nőben. Nem a fizikai tulajdonságokon múlik, hogy milyen hatással van valaki a másikra. Vannak nagyon szép nők, de ha nincsen tartásuk, nem tudod szeretni őket. Ha nincs bennük kedvesség, nem tudod szeretni őket. Ha elárulnak, ha önimádók, önzők, nem tudod szeretni őket. Ha nem gondolkodnak szabadon, őszintén, nem tudod szeretni őket.

2015. Április 27.> Tovább

A nők gyönyörű teremtmények. Ők a világ ékességei. A világon minden nőt meg kell becsülni. Ha egy ember nincsen tisztában egy nőnek az értékével, ha nem képes meglátni a benne rejlő szépséget, akkor a szíve is és a szeme is vak.

2015. Április 16> Tovább

A kislányok nagyon jóhiszeműek. Olyanok, mint a virág. Ha egy pillanatra is elhanyagolod őket, rögtön elhervadnak. A kislányokat, bárhol legyenek is, fel kell karolni és védelmezni kell őket.

Adnan Oktar azt mondja, hogy… 2015. Május 8.> Tovább

Feltételei vannak annak, hogy egy nő egyesüljön egy férfival. Először is annak a nőnek nagyon kell szeretnie az illető férfit, tisztelnie kell, becsülnie, bíznia kell benne. Úgy kell rá tekintenie, mint számára megengedett férfira. Szenvedélyesen kell szeretnie őt. Csak akkor adja meg Allah a megelégedés érzését. Ellenkező esetben, letámadni egy nőt a testéért, mint valami kutyát, nagyon aljas dolog.
Testi kapcsolatra kényszeríteni egy nőt, annak ellenére, hogy nem szeret, nem kíván, szívében nem érez vonzódást, egyenesen jellemtelenség, erkölcstelen és becstelen dolog.

Adnan Oktar azt mondja, hogy… 2015. Május 5.> Tovább

A Koránban a nő áldott teremtés. Az áják dicsérik, méltatják és védelmezik őt. Akik azt mondják, hogy „a nő csak félember”, teljesen másként gondolkoznak. E tekintetben nem követik a Koránt.
A honlapról | Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | RSS Feed
A honlapon talaláható összes dokumentum szerzői jog megfizetése nélkül másolható, nyomtatható és sokszorosítható, amennyiben a honlapot forrásként tüntetik fel.
(c) All publication rights of the personal photos of Mr. Adnan Oktar that are present in our website and in all other Harun Yahya works belong to Global Publication Ltd. Co. They cannot be used or published without prior consent even if used partially.
© 1994 Harun Yahya. www.harunyahya.com
page_top