Adnan Oktar azt mondja, hogy…

 

2016. Május 12> Tovább

A türelmet nem szabad a puszta elviselés szintjére alacsonyítani, különben nyomasztóvá válik. A türelem azt jelenti, hogy az ember aláveti magát Allah akaratának, és kiegyensúlyozott lelkiállapotban azt mondja: „ha Allah teremti, akkor jó van abban”. Nem szorong, nem gyötri magát, csak vár. Ha nem ekképpen tesz, akkor már csak elviseli a helyzetet, ami nehéz, Allah óvjon tőle.

2016. Április 25> Tovább

Prófétánk (blv) megtiltotta, hogy gyászoljunk, ha valaki meghal. Nem szabad kibújni az Allahnak való engedelmesség alól és nem elfogadni azt, amit Allah tesz.

2016. Március 21> Tovább

A muszlim bátor, nem illik hozzá, hogy magábaforduló, félénk legyen. Ami a sorsban van, az fog vele történni. Semmi sem változik attól, ha menekül a sorsa elől.

2016. Február 15> Tovább

Egy muszlim mindig jókedvű, mivel hisz Allahban és engedelmeskedik Neki. Elégedett akkor is, amikor a csatatéren küzd, akkor is, amikor mártírhalált hal. Örömét, derűjét semmi nem árnyékolja be. Csak azok az emberek veszítik el minden energiájukat, azokat fogja el a reménytelenség, azok esnek pánikba, azok boldogtalanok, azok sírnak és félnek, akiknek gyenge a hitük.

Adnan Oktar azt mondja, hogy… 2015. Április 27.> Tovább

Ha a hívők helyesen használják az eszüket, megfelelően alávetik magukat, és teljes szívvel szeretik Allahot, akkor számukra ezen a világon sem létezik félelem és szomorúság. Sohasem félnek. Sohasem rágódnak semmin. De ez csak akkor működik, ha úgy szeretik Allahot, ahogyan azt Allah Maga elvárja, és úgy vetik alá magukat az Ő akaratának, ahogyan azt Ő Maga megkívánja.

Adnan Oktar azt mondja, hogy… 2015. Február 22.> Tovább

Allah azt mondja: „Ne aggodalmaskodjatok! Hagyatkozzatok Rám! Bízzátok Rám a dolgokat! Akkor még a halál is könnyű és nyugodt lesz számotokra. De ha aggodalmaskodtok, ha nem vetitek alá magatokat, akkor fájdalmat fogtok érezni.”
Allah egy szép világot hoz létre, ha az emberek Rá hagyatkoznak. Lelkiismeretesen, őszintén kell Allahra hagyatkozni. Ha az ember nem így tesz, Allah fájdalmat fog okozni neki.
A honlapról | Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | RSS Feed
A honlapon talaláható összes dokumentum szerzői jog megfizetése nélkül másolható, nyomtatható és sokszorosítható, amennyiben a honlapot forrásként tüntetik fel.
(c) All publication rights of the personal photos of Mr. Adnan Oktar that are present in our website and in all other Harun Yahya works belong to Global Publication Ltd. Co. They cannot be used or published without prior consent even if used partially.
© 1994 Harun Yahya. www.harunyahya.com
page_top