Adnan Oktar azt mondja, hogy…

 

2016. Február 24.> Tovább

Az ember nem lesz boldog csupán attól, hogy pénze van. Hihetetlenül nyomasztó érzés. Van, aki palotában lakik, mégis felakasztja magát, Isten legyen hozzá irgalmas. Az ember a hit által lesz boldog.

2016. Február 21.> Tovább

Mindennek, ami szép és jó, az istenfélelem az alapja. Ha az emberek nem félik Istent, akkor egy olyan, a széptől és a jótól merőben elütő rendszer alakul ki, amiben senki nem lesz boldog.

2013. Szeptember 30.> Tovább

Mi, Istennel vagyunk boldogok, a vallással vagyunk boldogok. Amikor a Mehdi áll a muszlimok élén, akkor a vallásos emberek is és a nem vallásos emberek is nyugodtan és békében fognak élni. A Mehdi korszakában mindenkire tekintettel lesznek.

2016. Február 15> Tovább

Egy muszlim mindig jókedvű, mivel hisz Allahban és engedelmeskedik Neki. Elégedett akkor is, amikor a csatatéren küzd, akkor is, amikor mártírhalált hal. Örömét, derűjét semmi nem árnyékolja be. Csak azok az emberek veszítik el minden energiájukat, azokat fogja el a reménytelenség, azok esnek pánikba, azok boldogtalanok, azok sírnak és félnek, akiknek gyenge a hitük.

Adnan Oktar azt mondja, hogy… 2015. Február 9.> Tovább

Egyetlen ember sem lehet boldog, aki távol van Allahtól. Aki nem veti alá magát Allah akaratának, annak semmiképpen nem jut bőség, annak szíve semmilyen módon nem lelhet nyugalomra.
Ha felfogjuk, megértjük Allah teremtő művészetét, hatalmasságát, az Allahtól bőséget eredményez, elveszi a nyomasztó érzéseket, megnyugtatja a szívünket. Ha az ember Allahról valamiképpen megfeledkezik, a fájdalom, a bűnhődés nem hagy békét neki.

Adnan Oktar azt mondja, hogy… 2014. Március 27.> Tovább

A boldogság a hitben gyökerezik. Az ember hittel a szívében válik boldoggá, mert hálát ad, magasztal, minden állapotban aláveti magát Allah akaratának, és mindenben a jót keresi. A hitetlenség szellemében az emberek mindenben a rosszat nézik. A hitetlenség szellemében mindenben csak gyalázatosságot, széthúzást, felfordulást keresnek az emberek.
A honlapról | Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | RSS Feed
A honlapon talaláható összes dokumentum szerzői jog megfizetése nélkül másolható, nyomtatható és sokszorosítható, amennyiben a honlapot forrásként tüntetik fel.
(c) All publication rights of the personal photos of Mr. Adnan Oktar that are present in our website and in all other Harun Yahya works belong to Global Publication Ltd. Co. They cannot be used or published without prior consent even if used partially.
© 1994 Harun Yahya. www.harunyahya.com
page_top