Adnan Oktar azt mondja, hogy…

 

2016. Május 9> Tovább

A prófétai közlések (hadíszok) szerint, az utolsó időkben a sátán az ember anyja és apja képében jön el, hogy megpróbálja őt eltéríteni Allah útjától. Adnan Oktar Diyor Ki... 23 Nisan 2016> Daha Fazla

Adnan Oktar azt mondja, hogy… 2015. Április 23.> Tovább

A Mehdi korszakában egyre másra tűnnek fel a hamis messiások (mehdik, megváltók) és a hamis Jézusok. A legfontosabb jele annak, hogy hamis messiásokkal állunk szemben az, hogy az illetők nyilvánosan kiállnak azért, hogy ők az igazi megváltók.
A szembeszegülés a Mehdi uralmának csak még közelebb hozza azt. A tévében folyton olyan embereket mutogatnak, akik lázadnak a Mehdi vezetése ellen. A nép pedig kíváncsi. Így még közelebb kerül hozzánk a Mehdi korszaka.

Adnan Oktar azt mondja, hogy… 2016. Január 29. > Tovább

Jézus Krisztus titokban fog munkálkodni. A Mehdi (béke vele) ennél nyíltabban lép fel, mivel azonban Allah, a Mehdit 70 lepel mögé rejti el, az emberek az utolsó pillanatig nem lesznek képesek felismerni őt.
A honlapról | Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | RSS Feed
A honlapon talaláható összes dokumentum szerzői jog megfizetése nélkül másolható, nyomtatható és sokszorosítható, amennyiben a honlapot forrásként tüntetik fel.
(c) All publication rights of the personal photos of Mr. Adnan Oktar that are present in our website and in all other Harun Yahya works belong to Global Publication Ltd. Co. They cannot be used or published without prior consent even if used partially.
© 1994 Harun Yahya. www.harunyahya.com
page_top